• Lorem ipsum

 

VanDaels is officieel al geboren in 2019, na een herstructurering maakte ik de sprong naar fulltime zelfstandige. Enerzijds als freelance consultant gespecialiseerd in credit management anderzijds door VanDaels als label op te richten met de bedoeling naaiworkshops te geven en producten op maat te maken voor klanten en wie weet waar we nog wel zouden belanden.

Door de coronacrisis is alles in een enorme stroomversnelling gekomen. Door mijn schouders te zetten onder de mondmaskers hier in de streek en de schorten voor het kinderziekenhuis in Jette kregen we plots een veel groter bereik. Door een gedurfde sprong opende ik na lockdown 1, begin mei 2020 mijn eigen winkel in een pop-up pand.

In 2021 moesten we verhuizen en daarbij maakten we een hele grote sprong door Huis Nicole over te nemen samen met het Brohter dealership. Vanaf dan is de trein echt vertrokken! 

Vandaag voorzien we jullie in kwalitatieve stoffen met een specialisatie in stoffen voor dames, een ruim assortiment fournituren, wol (Scheepjes & Lang Yarns) en uiteraard het volledige assortiment van Brother met een eigen hersteldienst. Hier en daar maken we in onze overvolle agenda ook graag plaats voor een workshopje :-)

Kom jij ook eens langs in onze winkel? Ik sta jullie samen met mijn team graag met raad en draad te woord! Hier bij VanDaels nemen we graag tijd voor onze klanten!

Liefs Katrien 

 

In september 2020 kreeg ik de kans om bij Vandaels te beginnen werken, na jaren zelf mijn winkel te hebben was dit terugkeren naar mijn levenslange passie! Als naaister met meer dan 35jaar ervaring neem ik halftijds de winkel en de retouches voor mijn rekening. Mag ik jou binnenkort ook bijstaan met raad en draad? 

Liefs Karina

 

Sinds december 2022 ben ik begonnen bij Vandaels, ik neem vooral de nieuwe website en een deel van de administratie en boekhouding voor mijn rekening. Zelf naai ik al enige tijd en ben ik ook een fervente haakster. Ik heb dan nog wel niet de ervaring van Karina of Katrien, maar ik leer elke dag bij door mee al jullie fijne projecten uit te denken! Tot binnenkort? 

Liefs Sarah